Luxe villa voor een droomvakantie

Wil je graag eens lekker relaxen op vakantie en genieten van zon, zee en strand? Ga dan eens op zoek naar villa Spanje. Villa Azuro gelegen in Benissa ten noordoosten van Benidorm biedt je een perfect verblijf.

Kenmerken van de villa

Je boekt een villa voor zes personen die van alle gemakken voorzien is en waarin je heerlijk kunt genieten van je vakantie. Zo is de villa voorzien van drie slaapkamers en twee badkamers en tevens een douche buiten. Alle slaapkamers hebben een televisie, je hebt de beschikking over WIFI, vloerverwarming, eigen parkeerplaatsen, een priv├ę zwembad en zo kunnen we nog veel meer luxe zaken opnoemen. Je waant je in een waar paleis zodat je nog extra van de vakantie zult genieten omdat alles aanwezig is.

Genoeg te doen in de omgeving

Wil je toch liever wat meer ondernemen tijdens de vakantie in plaats van alleen maar te relaxen in en om de villa? Dat kan ook heel goed in Benissa en omgeving. Je vindt er mogelijkheden te over voor watersporten zoals zeilen, kajakken, snorkelen en duiken maar wandelen, fietsen, paardrijden of winkelen behoort ook zeker tot de mogelijkheden en dat zijn nog maar een paar voorbeelden. Houd je van uitgaan? Dan is Benidorm niet ver weg en kun je daar ook uitgebreid gaan genieten van het nachtleven dat deze stad te bieden heeft.

Lekker makkelijk

Als je graag wat wilt ondernemen kost je dat weinig moeite om te ontdekken wat er allemaal te doen is in de omgeving. In de villa zelf vind je een map waarin staat aangeven wat er mogelijk is zodat je maar iets hoeft uit te kiezen wat je leuk lijkt. En let wel: het is vakantie in de luxe zin van het woord dus niks is verplicht en je hoeft het alleen te doen als je er ook daadwerkelijk zin in hebt.